Höstlovsaktiviteter2020-10-22T14:53:37+00:00

Spökiga experiment, läskiga drycker och upptäckarglada barn. 

Alla vetgiriga snillen är kusligt mycket välkomna till oss under höstlovet,
lördag 24 oktober – söndag 1 november.

Förboka biljetter här! 

Experimentverkstad öppen alla dagar
Kan spöken flyga? Testa själv! Lämplig för alla åldrar, barn under 6 år tillsammans med vuxen. Max antal drop-in platser i Experimentverkstaden. Vi följer restriktionerna med anledning av Covid -19.

Kemiworkshop 26 oktober till 1 november
Se zombiehanden kravla sig upp ur jorden. Testa själv att skaka liv i zombies och spöken i vårt kemilabb. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller, biljett hämtas i kassan vid ankomst. Lämplig för alla åldrar, barn under 6 år tillsammans med vuxen. Vi följer restriktionerna med anledning av Covid -19.

Tävling! Spökjakten, alla dagar
Gå på spökjakt – hitta spöken och lös det hemliga ordet. Lämna in din lösning i receptionen och tävla om ett årskort hos oss!

Kom utklädd – då bjuder vi på ett glas läskig magisk dryck!

I övrigt kan du som vanligt experimentera med teknik och naturvetenskap i våra interaktiva utställningsmiljöer i två plan på totalt 800 kvadratmeter.

Alla vetgiriga snillen är rysligt välkomna!

OBS! Boka biljett här innan du kommer! 

Vi har covidanpassat vår verksamhet. Som besökare förbokar du biljetter för tvåtimmarspass, vi tar in max 50 personer per pass och följer i övrigt restriktionerna med anledning av Covid -19. Begränsad försäljning i vårt café, endast kaffe, dryck, glass och förpackade kakor.

Tider bokningsbara pass under höstlovet:

24 oktober till 1 november: Kl. 10 -12, kl. 12 – 14 och kl. 14 – 16

Barn under 4 år behöver inte boka biljett. Vi tar inga kontanter. Endast swish och kortbetalning gäller. De med årskort ringer och bokar plats på 0910-715450.