Kalas 2018-04-12T09:04:50+00:00

Kalas på Exploratoriet

Barnkalas – Lek, äventyr och glass

Från 6-årskalas och uppåt

Barn är nyfikna och lär när de leker. Här kan barnen upptäcka, leka och prova på i utställningarna i Exploratoriet så mycket som de orkar och vill. Barnkalas kan bokas lördagar och söndagar, kl 11.00-13.00 eller 14.00-16.00.
Inneskor rekommenderas.

Lekkalas på Exploratoriet

Entréavgifter för gästerna, ett eget kalasrum och en kalasvärd med intresse för teknik och naturvetenskap. I kalasrummet på plan 2 intill caféet dukar vi upp för glass, saft och ev. presenter från gästerna när kalaset börjar. Alla på kalaset får en Glow stick att ha på sig under Lek och Lär i utställningarna på plan 3 och 4. Kalasvärden finns med barnen hela tiden och håller koll. Föräldrarna kan hämta barnen vid kalasets slut i café/reception/shop på plan 2. Alla får en ballong på väg hem.
Lekkalas på Exploratoriet Inbjudan

Kemikalas på Exploratoriet

Entréavgifter för gästerna, ett eget kalasrum och en kalasvärd med intresse för teknik och naturvetenskap. I kalasrummet på plan 2 intill caféet dukar vi upp för glass, saft ev. presenter från gästerna när kalaset börjar. Alla på kalaset får en Glow stick att ha på sig under Lek och Lär i utställningarna på plan 3 och 4. Kalasvärden finns med barnen hela tiden och håller koll.
Sedan förvandlas kalasrummet till en laborationssal med rockar, glasögon och olika vardagskemikalier. Barnen och kalasvärden gör några kemiexperiment tillsammans. Föräldrarna kan hämta barnen vid kalasets slut i café/reception/shop på plan 2. Alla får en ballong på väg hem.
Kemikalas på Exploratoriet Inbjudan

Vad kostar det? Kalas kan bokas för barn från 6 år och uppåt.
Pris: 200 kr/barn. Minimum är 2000 kr för en kalasbokning (oavsett antal barn). Max 15 barn ryms att sitta runt bordet i kalasrummet.
Två vuxna följer med för att ansvara för barnen. Gästernas föräldrar och/eller syskon betalar ordinarie entrépris, 80 kr om de vill vara kvar under kalaset. Även kalasgäster kan stanna efter kalasets slut om det är OK för föräldrarna, utan eget rum och kalasvärd.

Bokning kan ske senast 10 dagar i förväg. Meddela ev. allergier. Inneskor rekommenderas.
Barnkalasen arrangeras inte under sommarlovet; från midsommar och fram till veckan före skolan börjar.

Bokningsförfrågan barnkalas Fyll i nedanstående formulär, så kontaktar vi dig


Önskat datum (endast lördagar-söndagar)

Tidpunkt för kalaset
11-1314-16

Kontaktperson

Telefon

E-post

Födelsedagsbarnets namn

Födelsedagsbarnets ålder

Födelsedagsbarnets intressen

Födelsedagsbarnets favoritfärg

Antal barn(högst 15st)

Allergier

Har födelsedagsbarnet besökt Exploratoriet förut?
YesNej

Betalning
Vi betalar för alla barn på kalaset.Alla betalar för sig på kalaset.

Övrigt